1 september 2006

Starbucks

De sista dagarna i Bangkok passade vi på att gå
på Starbucks och dricka supergott kaffe och äta
supergoda muffins och brownie till. Önskar att det fanns i Sverige!
Längtar så tillbaka att sitta på ett skönt, lugnt Starbuckscafé i värmen nu!
I Sevilla finns det två, så när jag kommer dit vet jag vart jag ska gå!

6 kommentarer:

Ninaw sa...

Vad är ett Starbuckscafé? Om man jämför med ett café här? Alltså frågan är inte cynisk eller på något sätt medveten.. jag har faktiskt aldrig hört talas om något sådant. Blir lite nyfiken. För övrigt ser det jäkligt gott ut det där ni har på brickan. Vad var den vita bollen för något spännande?

Ninaw sa...

Sorry.. det står ju att det är en muffins.. Ok, hoppa den just den frågan då... :/

M sa...

Starbucks är en av de största cafékedjor som finns. Kedjan är spridd över stora delar av världen, men finns alltså inte i Sverige. Det är svårt att jämföra med något i Sverige, som ett lite finare och lite dyrare café här kanske. Supergott är det i alla fall!

Ninaw sa...

Låter spännande! :)

Kristin sa...

Jag kan ju rekommendera Seattle, som Starbucks kommer ifrån, där finns det ungefär ett Starbucks i varje gathörn. Dock vill jag hävda att kaffet är väldigt överreklamerat och jag föredrar nog vanligt kaffe på ett kafé här i Sverige, istället för Starbucks-blask. Men det kan ju också bara var att amerikaner rent generellt har väldigt blaskigt kaffe. :)

M sa...

Jo, för kaffet på Starbucks i Thailand var då inte blaskigt. Det var bland det godaste kaffet vi druckit! Och vi dricker ju ändå kaffe varje dag.. :) Men kan tänka mig att det skiljer i vissa länder också..