11 september 2006

Sevilla-guide

Fick en glad överraskning på posten idag från Adlibris. The Rough guides Andalucíabok! Jag har redan börjat tjuvläsa om Sevilla och drömt mig bort lite. Den kunde inte vänta mer än fem minuter...

Nu: plugga statistik (jo, det låter lika kul som det är).

4 kommentarer:

Thérèse sa...

Våren -99 pluggade jag i Sevilla i 5 månader. Du kommer inte att ångra dig , det är en underbar stad. Tyvärr är spanskan som tals i Andalusien inte den mest lättbegripliga t.o.m Madridborna och Latinamerikanerna har svårt för den. Jag hade lite problem ibland att kommunicera med folk men skolan var bra och jag lärde mig mycket.

Ninaw sa...

OJ! Vilken fin bild du har på dig! Vad har du gjort? Har du gått ner i vikt? Ditt hår, såg det ut så där sist? Visst var du söt innan oxå.. men på det där kortet ser du ju ut som värsta killingbaben!!

M sa...

Thérèse: Jo, jag ser fram emot det! Hoppas bara att inte universitetet mitt krånglar något..

Har hört att spanskan ska vara lite klurig där, men jag hoppas på att komma in i det ganska snart när jag väl kommit dit.

Nina: Tack! Nja, tror snarare att det är skönheten med kameror och dess filter. Men jag har inte ändrat något annat än färgen på bilden och håret är plattångat. Jag vet inte, men det kanske är det som är knepet :)

Ninaw sa...

Då passar du väldigt bra med plattångat hår eller nått då! ;)