14 juli 2006

Elefanter, Bamboo rafting och tempel

Sista dagen i Kanchanaburi tog vi en tur med ett foretag dar. Vi sag vattenfall, vackra berg och annat. Den dagen var vi ocksa pa elefanttrekking i djungeln. Det var spannande. Elefanterna som vi satt pa var snalla, men lite bumpiga. Dessutom sag vi otrolig natur dar vi satt pa elefanterna.

Efter den turen var det dags for ''bamboo rafting", detta var typ tio tjocka bambupinnar som bundits ihop och pa den flotten stod vi och satt ner samtidigt som vi forsokte paddla med en annan bambupinne. Riktigt kul var det, men blota blev vi, fastan vi lyckades att inte ramla i vattnet. Men kul hade vi, riktigt haftigt var det att ta sig fram pa floden genom djungeln.

Dagen innan var vi i ett helt otroligt naturreservat som hette Erawan. Det var vackert med massor av vattenfall som man kunde bada i, vilket vi saklart gjorde. Dar sag vi ocksa en gibbon-apa som kom och knallade forbi oss pa stigen nar vi gick i djungeln mellan tva vattenfall. Valdigt forvanade blev vi, men han verkade inte bry sig speciellt mycket om oss dock.

Igar tog vi oss till Kambodja med tag och buss. Sa idag ar vi har och ska spana in Angkor Vat, vilket ar ett av de sju underverken i varlden. Det ska bli otroligt spannande, kul och haftigt.

3 kommentarer:

Coin-operated boy sa...

Jag är så grymt avundsjuk på hela den här resan! :)

Ninaw sa...

Men ååååååååååååh!! Ska ni simma bland delfiner oxå??? *grön av avund* Jag är sååå glad för er skull! :)

M sa...

Jo, vi har det bast! Kom hem fran Kambodja igar, nej, sorry, tillbax till Bangkok, vilket nu kanns som hemma efter en och en halv manad borta i Asien. Kambodja var helt fantastiskt for ovrigt! Langtar redan tillbaka dit! Alla manniskor var otroligt snalla och glada och vinkade och hejade nar vi gick forbi. Och naturen och templen var helt fantastiska. Och apropa delfinerna, det var planen att vi skulle simma med dem, men just nu vill vi ner till oarna for att fa lite lugn bland palmerna. Kanske tar vi delfinerna om nagra veckor! :)